Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

România se dezvoltă și face progrese vizibile, a transmis Klaus Iohannis de Anul Nou. Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 31 decembrie 2022, un mesaj cu prilejul Anului Nou.

Vă redăm mai jos textul mesajului său

Dragi români,

Cumpăna dintre ani este mereu un moment încărcat de semnificații și emoție, pentru că sărbătorim sfârșitul unei etape și debutul alteia noi.

Chiar dacă a fost un an foarte dificil pentru noi toți, marcat de crize profunde și de un teribil război care se desfășoară la granițele noastre, privim cu speranță și încredere către noul an 2023, care stă să înceapă.

Provocările de proporții istorice pe care le-am avut de înfruntat au scos în evidență tăria noastră de caracter, capacitatea de a rămâne solidari, uniți și hotărâți să depășim cu bine orice obstacole.

Să învățăm, așadar, să transformăm fiecare criză într-o oportunitate pentru a deveni o națiune mai bună și mai puternică!

România se dezvoltă în fiecare zi și face progrese vizibile în toate domeniile. Vă îndemn să lucrăm împreună pentru ca țara noastră să se bucure de un viitor prosper, în pace și armonie!

Vă doresc un An Nou fericit! La mulți ani!, a mia spus Klaus Iohannis de Anul Nou

Înregistrarea video poate fi urmărită AICI

Urmăriți Politic Media și pe Google News