Radu Mihaiu anunță că a recuperat aproape 300 de voturi din 2 secții

Radu Mihaiu USR
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, care candidează din partea Alianței Dreapta Unită pentru un nou mandat, a anunțat că după renumărarea voturilor din două secții a recuperat 294 de voturi, relatează Agerpres. În Secția nr. 352, voturile sale, în număr de 333, fuseseră inițial înregistrate greșit în procesul verbal, fiind atribuite unei contracandidate. Eroarea a fost recunoscută de membrii secției, care au solicitat corectarea acesteia.

„Secția 352 a fost renumărată. Incidentul a fost documentat. Am încheiat o zi lungă și dificilă, dar a meritat. 294 de voturi au fost recuperate din doar două secții renumărate astăzi. Totuși, nu am terminat. Mai sunt încă 30 de secții de renumărat, secții cu suspiciuni grave pe care PSD și PNL le ascund pentru că știu că vor pierde”, a scris Mihaiu pe Facebook.

Într-o postare anterioară, Radu Mihaiu a semnalat nereguli la Secția 203, unde a susținut că șapte voturi pentru el au fost amestecate cu alte teancuri, iar contracandidatul său, Rareș Hopincă (PSD), avea în realitate cu 25 de voturi mai puține decât fusese raportat inițial.

„Fiecare secție renumărată aduce la lumină noi nereguli. La Secția 203, pe lângă cele 7 voturi valabile pentru mine găsite amestecate printre alte teancuri, am descoperit ceva și mai grav. Voturile pentru contracandidatul PSD erau cu 25 mai puține decât cele numărate inițial. Nu e de mirare că nu ieșeau cheile de control”, a declarat primarul.

Ieri, potrivit ultimelor rezultate parțiale, Radu Mihaiu se afla pe locul 2 în cursa electorală la o diferență de puțin peste 500 de voturi față de primul clasat

Sursă: Agerpres

Urmăriți Politic Media și pe Google News