Boris Becker eliberat din închisoare și expulzat în Germania

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Fostul jucător de tenis, Boris Becker a fost eliberat din închisoare și expulzat în Germania. Acesta a executat opt ​​luni de închisoare în Marea Britanie

Germanul în vârstă de 55 de ani, care locuia în Marea Britanie din 2012. A fost eliberat joi dimineață și a călătorit înapoi în Germania la scurt timp după aceea, potrivit avocatului său

Becker „și-a ispășit astfel pedeapsa și nu este supus niciunei restricții penale în Germania”, a declarat avocatul său, Christian-Oliver Moser, într-un comunicat. El nu a oferit detalii suplimentare despre locația lui Becker în Germania.

Boris Becker a fost de trei ori campion de la Wimbledon

Fostul mare jucător de tenis a fost condamnat în aprilie la 30 de luni de închisoare în Regatul Unit. A fost găsit vinovat de transferul ilicit de sume mari de bani și ascuns de bunuri după ce a fost declarat faliment. În mod normal, el ar fi trebuit să ispășească jumătate din pedeapsă înainte de a fi eligibil pentru eliberare. A fost eliberat mai devreme în cadrul unui program de deportare rapidă pentru cetățenii străini.

El a fost condamnat de Southwark Crown Court din Londra pentru patru acuzații în temeiul Legii insolvenței, inclusiv eliminarea proprietății, disimularea datoriilor și două acuzații de nerespectare a patrimoniului.

Becker a devenit celebru în 1985, la vârsta de 17 ani. Atunci a devenit primul jucător fără cap de serie care a câștigat titlul de simplu la Wimbledon.

Fostul număr unu mondial a fost declarat în faliment în iunie 2017.

Sursă alternativă: Associated Press

Urmăriți Politic Media și pe Google News