Gabriela Firea rămâne candidatul PSD la Primăria Capitalei

Gabriela Firea si Marcel Ciolacu
Gabriela Firea si Marcel
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Marcel Ciolacu își reafirmă sprijinul pentru Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Premierul a afirmat la Digi 24 că în PSD a fost luată deja o decizie în acest sens, și nu a fost schimbată.

Există o decizie în acest moment şi ea nu a fost schimbată, doamna Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. Nu am luat altă decizie. Ştim cu toţii, şi vă spun fără nicio reţinere, dumneaei n-are nicio vină în cazul «azilelor groazei». Ştim cu toţii acest adevăr. Dacă va rămâne doamna candidat sau nu, este cu totul altă discuţie. Aceasta ţine în primul şi în primul rând de doamna Gabriela Firea şi de decizia domniei sale, a declarat premierul.

Marcel Ciolacu, a fost întrebat dacă Gabriela Firea mai are susţinere din partea sa pentru a candida la Primăria Capitalei. Aceasta după scandalul cu Azilele Groazei.

Premierul a mai spus că alegerile europarlaamentare din 2024 reprezintă o prioritate.

„Ca preşedinte de partid, prioritatea mea sunt primele alegeri. Primele alegeri sunt alegerile europarlamentare. După europarlamentare, o să hotărâm împreună cu colegii mei candidaţii de la alegerile locale. Nu se va hotărî niciun candidat de preşedinte de consiliu judeţean, de primar general, de primar de reşedinţă de judeţ, fiindcă ăsta este atributul Consiliului Politic Naţional, decât după alegerile europarlamentare, cum e şi normal”, a afitmat Marcel Ciolacu, notează Agerpres

 

Urmăriți Politic Media și pe Google News