Medic din București reținut pentru un furt de 35.000 de euro

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Un medic din București a fost reținut de poliție pentru un furt de 35.000 de euro. Potrivit informațiilor obținute de Aktual24 de la surse apropiate investigației, suspectul este Andrei Gregorian. Acesta este medic estetician cunoscut care deține și o clinică. Femeia vătămată este identificată drept Marinela Chirila, fostă parteneră a medicului și medic la spitalul Elias.

Autoritățiile au transmis printr-un comunicat că, la data de 3 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 Poliție au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul București, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind de  aproximativ 35.000 de euro.

În fapt, la data de 26 septembrie 2023, Secția 5 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112,  de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 19.30, i-ar fi fost sustrași 35.000 de euro, din locuința sa situată în  Sectorul 1.

Din cercetările și investigațiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat,  în vârstă de 42 de ani.

Astfel, în vederea probării activității infracționale a bărbatului, la data de 3 octombrie 2023, au fost puse în aplicare 2 mandate de perchezitie domiciliară, fiind găsite și ridicate sume importante, în lei și valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Andrei Gregorian, medic estetician a fost reținut 24 de ore pentru furt

Bănuitul  a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

De asemenea, prejudiciul creat prin săvârșirea faptei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 5 Poliție,  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Foto: Aktual24

Urmăriți Politic Media și pe Google News